Tj Slovan Ivanovice na Hané

Mistrovské utkání 1.B tř. sk.A 10.kolo

19.10.2011 21:54

Ivanovice n/H – Drnovice 3:1 (1:1) Branky: 15. Neckář Radek, 63. Stříž Jan, 83. Konupka Lukáš – 26. Novotný Sestava Ivanovic: Klimek – Pokorný, Černý, Stašo, Chmelař – Šimek (79. Medřický), Šimeček, Pazdera(84. Moravec Patrik), Stříž Jiří – Neckář (75. Konupka), Stříž Jan

Referát: Hned ve 4.minutě mohli domácí skórovat z rychlého protiútoku. Neckář vysunul Stříže, který se řítil sám na brankáře, ale ten svým vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a jeho střelu vyrazil. Poté po nákopu Chmelaře za obranu měl šanci Neckář, ale byl stíhaný obránci a vystřelil nad. V 15.minutě si Neckář vyměnil míč se Střížem, obešel obránce a z hranice velkého vápna krásně vystřelil – 1:0. Ve 26.minutě zahrávaly Drnovice přímý kop. Domácí obrana zaspala, nechala naběhnout Novotného a ten osamocený před Klimkem se hlavičkou nemýlil – 1:1. Potom byla hra do konce prvního poločasu vyrovnaná. Za zmínku stojí jen 39.minuta, kdy Jelínek přišlápl Klimka, když už měl míč ve své moci. Za to dostal druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. V 53.minutě Neckář sebral hostujícímu brankáři míč, ale následně ho zablokovali obránci a nebyl z toho ani rohový kop. O minutu později se k domácímu Pazderovi odrazil míč a z 30 metrů tvrdě vystřelil a jen těsně netrefil bránu. V 63.minutě zahrávaly Ivanovice roh. Stříž Jan poslal prudký centr a nešťastník hostující brankář Brtníček si srazil míč do brány – 2:1. 67.minuta a Kábele mohl vyrovnat. Odražený míč tvrdě napálil na bránu, ale Klimek svým skokem míč bravurně vyrazil a k míči se dostal ještě dříve než dobíhající útočník. V 70.minutě po přesném centru Šimka na Stříže Jiřího gól také nepadl, protože se Střížovi nepovedlo překonat hlavičkou brankáře. O pět minut později po ztrátě Šimka střílel drnovický útočník z hranice šestnáctky, ale Klimek opět dobře vyrazil a Stašo následně uklidil míč do bezpečí. V 83.minutě dostal krásnou kolmici do samostatného útoku Konupka, který obstřelil vybíhajícího brankáře a míč skončil pod břevnem – 3:1. Ihned na druhé straně měli hosté šanci, ale Klimek střelu vyrazil na roh. V 88.minutě doběhl odražený míč hostující Pospíšil, ale bránu netrefil.
Hodnocení zápasu domácího trenéra Reného Moravce : Derby bylo docela vyrovnané. Utkání velice ovlivnily dva momenty. Zbytečné vyloučení hostujícího Jelínka a chyba brankáře Brtníčka. I v deseti hrály Drnovice s námi vyrovnanou partii. Stálo při nás trochu štěstí, ale myslím si, že jsme mu šli více naproti.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.