Tj Slovan Ivanovice na Hané

Mistrovské utkání 1.B třídy

11.10.2010 11:32

9.kolo (8.hrané)

Sokol Bořitov - Slovan Ivanovice na Hané 1:0 (0:0) Gól: 64.min J. Richtr
Bořitov-L.Richtr – L.Jakubec,M.Mareček,O.Šterc,P.Kolínek – M.Málek(75.min.L.Kříž), M.Šmerda,M.Knies,M.Vlk – J.Richtr(80.minO.Sýs),J.Novotný(85min.Z.Ostrý)
Ivanovice-Klimek-Pospíšil,Chmelař,Moravec,Polách(82.min Deutsch)-V.Kábele,Černý,Navrátil,Pazdera-Poprik(77.min Szeliga),Šimeček

Ivanovice nastoupili bez Deutsche který byl nachystán na lavičce i s Petrem Szeligou. V prvním poločase měli hráči Ivanovic několik golových příležitostí, za tu největší můžem posuzovat když Poprik běžel sám na brankáře skoro od půlky hřiště ale jakoby si nemohl vybrat tu správnou volbu k zakončení a tak zvolil tu nejhorší možnost doprostřed. Další šanci v prvním poločase měl Vojta Kábele ale přestřelil. Druhý poločas jsme nehráli už tak týmově a volili jsme nákopy na Poprika se Šimečkem ale to bylo bez účinku. 64.minutě zahrávali domáci roh a balon se s chumlu u první tyče odrazil na zadní tyč kde stál hráč Bořitova který se s míčem otočil a zamířil pod břevno, 0:1. Pak následovaly další nákopy a útoky po stranách zálohy ale bez účinku. Poté přišla střídání v 77.minutě Szeliga nastoupil za Poprika a v 82.minutě Deutsch za Polácha. Ke konci zápasu nepomohl i tlak k vyrovnání a tak velmi slabý rozhodčí po 5 střídáních nenastavil ani minutu a ukončil zápas. K závěru bych dodal že to co jsem viděl v Bořitově tak 1.B třída se může hrát snad všude (zázemí).

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.