Tj Slovan Ivanovice na Hané

12.kolo OKRESNÍ PŘEBOR

02.11.2015 17:48

12.kolo

Bohdalice  -  Ivanovice na Hané    2  :  2    (  1  :  0  )

 

Branky:         52. min.Tkáč Martin

                    82. min.Olejníček Petr

 

Asistence:    Černý Zdeněk,

                    Kabele Vojtěch

 

Sestava Ivanovic:  Rudolf (69. Gottwald),Chmelař, Pýrek, Doupovec, Jičínský (53. Neckář),Gergely,Kabele, Černý, Kramel, Tkáč (67. Deutsch), Olejníček,

 

Napsali k utkání na: www.fotbalunas.cz:

Šťastný bod pro Ivanovice

   V Bohdalicích se očekával vyrovnaný duel, který nakonec nerozhodným výsledkem skončil. V samotném zápase však byli lepší domácí, kteří nedokázali využít řadu příležitostí.

 

       Oba celky nastoupily bez svých tradičních brankářských opor. Domácím chyběl zraněný Paštěka a hostům Klimek. Od úvodního hvizdu byli lepší domácí. Ti hosty zatlačili na jejich polovinu a měli několik slibných střeleckých příležitostí. Ze spousty šancí se ujala pouze jediná a to až poslední ve 44. minutě, kdy Pacejka usměrnil centr z boku do prázdné branky.

 

       Úvod druhé části byl opět ve znamení převahy domácích, kterou také dokázali využít. V 50. minutě se po rohu Podaného prosadil hlavou Michal Jašíček, Vzhledem k rozložení sil na hrací ploše se zdálo, že je o výsledku rozhodnuto. Opak se stal skutečností. V 52. minutě domácí brankář Flajzar nešťastně odkopl míč tak, že téměř na půlící čáře našel hostujícího Tkáče a ten se nádherně trefil a korigoval výsledek. Domácí sice byli i nadále aktivní, ale nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance. Když už se jim to povedlo, byla proti branková konstrukce. Trest přišel v 82. minutě, když z pokutového kopu vyrovnal Olejníček.  Zápas, v němž měly Bohdalice mnohem více ze hry, skončil remízou.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.