Tj Slovan Ivanovice na Hané

Mistrovské utkání 1.B tř.sk. A 12.kolo

26.10.2011 13:07

TJ Slovan Ivanovice na Hané – TJ Sokol Bohdalice 3:3 (1:1) Branky: 19. min. Černý, 53.min. Stříž Jan, 66.min. Stříž Jiří – 29.min. Pacejka, 56. min. Prachař, 82.min. Kolečkář

Sestava Ivanovic: Klimek – Chmelař, Moravec René, Stašo, Pokorný – Šimek, Šimeček, Černý, Stříž Jiří – Konůpka (84.min. Kramel), Stříž Jan (72.min. Neckář)
Celý zápas proseděli na lavičce: Medřický Jan, Moravec Patrik

Sestava Bohdalic: Drbal – Jašíček, Prachař, Podaný, Novák (68.min. Mindek) – Šamalík, Pospíšil ( 78.min. Pacula), Tilšer, Kummer – Kolečkář, Pacejka

Komentář:
Ivanovice přivítali vedoucí celek tabulky a celý zápas hráli vyrovnanou partii. Oba dva týmy začali velmi opatrně. Nikomu se do útočení moc nechtělo.Bohdalice sice zahrozili hned v 1.minutě z rohového kopu, ale Klimek se štěstím míč chytil, když se dlouhou dobu nedokázal odkopnout z malého vápna. Bohdalice při absenci Pánka spoléhali na nakopávané míče na dva mohutné útočníky – Kolečkáře s Pacejkou, což jak se později ukázalo, bylo rozhodující pro celý zápas. V 19.minutě po velmi přísně odpískaném faulu, dva metry před velkým vápnem se trefil pěknou přízemní střelou Černý. Bohdalice stále vyčkávali a čekali na chybu Ivanovic. Ta přišla v 29.minutě. Po ztrátě ve středu hřiště, byla celá pravá strana Ivanovic odkrytá. Tilšer vyslal do strany Kummera, který míč potáhl a krásně naservíroval na malé vápno Pacejkovi, ten se nemýlil a srovnal na 1:1. Bohdalice opět spoléhali na dlouhé autové vhazování + velmi dobře kopanými rohovými kopy. Se štěstím Ivanovice vždy odvrátili. Ve 40.minutě po rohu Ivanovic se míč dostal ke Konůpkovi, ten se ve velkém vápně uvolnil, ale míč netrefil ideálně a z dobré pozice pálil mimo.
Ve druhém poločase se obraz hry Bohdalic neměnil, Ivanovice čekali na svou příležitost. Ta přišla v 53.minutě, kdy Tilšer nepochopitelně vracel míč zpět před své velké vápno, tam byl ale Stříž Jan a ten své sólo proměnil v branku. Vedení netrvalo dlouho. V 56.minutě Bohdalice zahrávali už několikátý nebezpečný roh, Ivanovice opět se štěstím odvrátili, bohužel ale jen ke Kolečkářovi, který poslal další centr a na malém vápně nekrytý Prachař hlavou srovnal. Stojí za zamyšlení, proč se domácím tyhle situace, poslední dobou už po několikáté nedokázalo ubránit! Hrálo se dál. V 66.minutě dlouhý nákop na Konůpku, ten si míč potáhl, přesně přihrál do vápna Střížovi Jiřímu, ten se své šance nezalekl, položil si Drbala a strhl vedení na domácí stranu, když skóroval do prázdné branky. Bohdalice vrhli vše do útoku. Dva velmi nebezpečné trestné kopy před vápnem chytil Klimek.Nebezpečné závary řešili domácí včasným odkopem. V 79.minutě šli Ivanovice do přečíslení 3 na 2. Moravec René potáhl míč prakticky přes celé hřiště. Nacentroval do vápna na volného Chmelaře, ten místo zpracování střílel zbytečně metr před malým vápnem z voleje – ne úplně ideálně. Brankář Drbal byl na místě. Bohdalice se snažili o vyrovnání. Ukázali že dlouhá autová vhazování a rohy umí zahrávat brilantně. Vyrovnání přišlo v 82.minutě. Po faulu před velkým vápnem se kopal přímý kop. Ten doputoval na malé vápno, kde se po skrumáži prosadil hlavou Kolečkář a vyrovnal. Ivanovice mohli vítězství strhnout na svou stranu ještě v 89.minutě, kdy si Černý ve velkém vápně dobře naběhl, ale tísněn hostujícími zadáky nedopravil míč do sítě.
Těžký, bojovný a vyrovnaný zápas. Dobrý bod s vedoucím celkem tabulky. Vyhrát dnes mohli oba dva týmy.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.