Tj Slovan Ivanovice na Hané

Mistrovské utkáni 1.B tř.sk.A 13.kolo

03.11.2011 17:17

Medlánky – Ivanovice na Hané 1:0 (0:0)
Sestava Ivanovic: Klimek – Pokorný, Černý, Stašo, Chmelař – Stříž Jan, Stříž Jiří, Šimeček, Neckář (86. Moravec Patrik) – Konupka, Kramel (78. Medřický)
Po úvodní vyrovnané pětiminutovce měly Medlánky možnost vstřelit gól, ale ve skrumáži ve vápně nebyl nikdo z domácích schopen vystřelit na bránu a hostující obrana míč uklidila do bezpečí. V 8.minutě podběhl Chmelař centr, ale domácí útočník lehkou střelou Klimka nepřekonal. V 11.minutě po chybě obrany měli domácí nadějný protiútok, ale zhatila jim ho špatná přihrávka, kterou vystihl Pokorný a uklidil míč na roh. Z následného rohu domácí hráč hlavičkoval vedle. Poté zahrávaly Medlánky několik rohů. V prvních dvaceti minutách ovládali hru domácí. Ve 24.minutě přišla první šance hostů. Po faulu mířil z přímého kopu Černý jen do vnější tyče. Ve 28.minutě Kramel obral o míč domácího obránce, unikali s Konupkem na dva poslední hráče. Kramel mu pěkně nahrál do prostoru, ale Konupka to měl na pravou nohu a než si míč posunul na svou levačku, tak mu balón odkopl protihráč. Poté měly Medlánky několik centrů ze stran. Útočníci se vždy dokázali k míči dostat, ale hlavičkovali nepřesně. V 35.minutě si Neckář namířil s míčem do středu hřiště, obešel čtyři protihráče a střelou z třiceti metrů minul bránu o metr. Zbytek poločasu žádnou vážnější šanci na obou stranách nepřinesl. V první polovině měli domácí převahu, ale gól z toho nevytěžili.
Do druhého poločasu vlítli hosté o poznání aktivněji. Hned ze začátku zahrávali roh, ale Šimečkova hlavička se mezi tři tyče nevešla. V 50.minutě rychlý útok Ivanovic. Neckář přihrál přesně mezi dva obránce, kam si naběhl Kramel. Po krátkém vedení míče zasekl, nahrál nabíhajícímu Janu Střížovi, ale ten svou střelou bránu minul. V 53. Minutě utíkal Jiří Stříž sám na brankáře, ale kvůli dobíhajícímu obránci míč zasekl a následnou střelu domácí brankář zlikvidoval. V 58.minutě zahrávaly Medlánky rohový kop. Zřejmě faulovaný domácí hráč se k hlavičce dostal, ale mířil vedle brány. Rozhodčí klidně mohl písknout penaltu, protože Pokorný ho držel za dres. O dvě minuty později šli domácí dva na dva, ale nepřesnou přihrávkou se připravili o šanci. V 63.minutě utíkal Konupka sám na brankáře, ale před vápnem ho jeden obránce nedovoleně zastavil faulem. Rozhodčí měl podle pravidel vytáhnout červenou kartu, ale domácí hráč viděl jen žlutou. Z následného přímého kopu Černý napálil jen zeď. O dvě minuty později měli hosté roh. Černý si pěkně naběhl, ale domácí brankář skvěle jeho hlavičku chytil. V 73.minutě unikal z levé strany na bránu Stříž Jiří, ale jeho nahrávku do vápna zastavila domácí obrana. V 75.minutě další tutovka. Kramel prodloužil hlavičkou míč na Konupku, ten na sebe navázal dva protihráče. Krásně nahrál do běhu Kramelovi, ale ten si míč moc pokopl a jeho následnou střelu zblokovala obrana. V 80.minutě likvidoval nebezpečnou tečovanou střelu Klimek. V 82.minutě po pěkné kombinaci Neckáře, Staše a zakončujícího Stříže mohl opět padnout gól. Ale ve chvíli, kdy se chystal Stříž ke střele mu míč poskočil a střela mířila vysoko nad. V 90.minutě kdy už všichni mysleli, že utkání skončí 0:0 přišel děs pro hosty. Z poloviny hřiště domácí zahrávali přímý kop. Vysoký centr přeletěl obranu a Pokorný neuhlídal domácího hráče, který z malého vápna pohodlně střelil branku. Takové situace v poslední minutě musí za jakoukoli cenu tým ubránit. I brankář Klimek nese kus viny na gólu, protože dlouhý centr na malé vápno by měl mít. Škoda, šance jsme neproměnili a dostali gól v posledních vteřinách. Remíza by utkání slušela o hodně více. Ale takový je fotbal. Proto ho máme všichni tak rádi.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.