Tj Slovan Ivanovice na Hané

Mistrovské utkání 1.B tř. sk.A 8.kolo

06.10.2011 14:12

TJ Slovan Ivanovice na Hané - FC Veverská Bítýška 5:3 (1:1) Branky: 8. min., 49.min., 56.min. z penalty a 69. min. Šimeček Roman, 62.min. Neckář - 37.min., 89.min. Valeš, 53.min. Schottenberger

Sestava Ivanovic: Klimek - Chmelař, Moravec René (67.min. Stašo), Černý, Pazdera - Šimek, Šimeček, Stříž Jan, Stříž Jiří - Kramel (74.min. Moravec Patrik), Neckář (86.min.Medřický)

V nedělním odpoledni v Ivanovicích si střelci opravdu zastříleli. Domácím se do sestavy vrátil po trestu Černý a po zranění Pazdera. Naopak pro nemoc chyběl Pokorný. Domácí začali velmi dobře. Bítýšku přišpendlili u jejího vápna a z tohoto velké tlaku padl první gól. Po trestném kopu Černého dal gól Šimeček, který se z malého vápna nemýlil. Hostující obrana vůbec nestačila na rychlou domácí ofenzivu. V 15.min. selhal sám před brankářem Černý. V 19.min. byl Neckář poslán do úniku na brankáře - střela skončila vedle. Po 20.min. hosté začali hrát. V 26.min. po rychle rozhraném trestném kopu na levé straně Ivanovic, centrovali hosté do vápna, kde nekrytý hráč hostí z malého vápna trestuhodně zahodil jasnou šanci - Klimek bravurně zneškodnil jeho hlavičku. Dále byla hra vyrovnaná a v 37.min. po zbytečné ztrátě u hostujícího velkého vápna hosté srovnali. Do otevřené obrany šli 3 na 2 a Valeš vyrovnal. Poté měl v 44.min. Stříž Jan šanci po centru ze strany - neuspěl.
Po změně stran šli domácí opět do vedení. Černého roh proměnil v branku Šimeček. Vedení dlouho nevydrželo. Hosté opět po brejku vyrovnali. Na pravé straně Ivanovic zcela nekrytý Schottenberger vyrovnal na 2:2. Domácí se nevzdali a v 56.min. byl ve vápně hostí stažen Šimeček a sám faulovaný s přehledem proměnil penaltu. V 62.min. po krásné kolmé přihrávce Kramela, Neckář proměnil svůj únik gólem na 4:2. Domácí hráli ve velké pohodě a v 69.min. dostal Šimeček od Jiřího Stříže krásný míč do vápna. Šimeček si položil zkušeně brankáře a dal svůj !4!. gól v zápase. Poté byla řada šancí na vstřelení další branky a zvýšení vedení. Žádná šance se neuchytila a hosté ještě zkorigovali na 5:3. Bítýška nakopla míč před velké vápno Ivanovic. Tam vyběhl brankář Klimek a nešťastně se ukopl tak, že nahrál na nohu Valeše, který do odkryté branky skóroval.
Další důležité vítězství Ivanovic. Poctivou prací se opět získali body. Hoši díky!!

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.